Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018 - Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De...
Vlieg met TUI naar Suriname - Een vakantie Suriname en een vakantie Curaçao in één reis? Ja zeker! Met een vliegticket Suriname van TUI combineer je...
Culturele workshops in regenwoud Suriname - Echt kennis maken met de cultuur en natuur van het indrukwekkende binnenland van Suriname kan op Bergendal Resort. Het comfortabele...
TUIfly met Boeing 787 Dreamliner naar Suriname - Vanaf april 2017 breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uit en maakt de bestemming voor meer vakantiegangers...
Emigreren naar Suriname [VIDEO] - Suriname is anno 2014 behoorlijk in trek als emigratieland. Dat bleek op de 18e EmigratieBeurs die op 8 en 9...
Welkom op Suriname.NL - Welkom op Suriname.NL het online informatie platform waar u alles over Suriname kunt lezen. Suriname.NL heeft zich ten doel gesteld...
Verkoop uw huis of perceel via SuriTrade.com - Op SuriTrade, al sinds 1999 de Surinaamse marktplaats op Internet, kunt u zelf adverteren met gebruik van uw eigen foto....
Wonen in Suriname: House in a Bag - Er zijn verschillende modellen woningen die BEM sleutelklaar bouwt op uw eigen perceel. Het is alsof u naar ons toekomt,...
Werken in Suriname: nieuwe vacatures! - Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een...
De marktplaats voor ‘Werken in Suriname’ - Zoekt u geschikte kandidaten voor functies in Suriname? Dan bent u bij www.werkeninsuriname.nl op de juiste plek. Werken in Suriname...
Welkom op Suriname.NL - Welkom op Suriname.NL het online informatie platform waar u alles over Suriname kunt lezen. Suriname.NL heeft zich ten doel gesteld...
Stagiaires in Suriname doelwit van smokkelaars - Nederlandse stagiaires in Suriname blijken een dankbaar doelwit van smokkelaars. Ze worden ingepalmd en krijgen vervolgens, vaak zonder dat ze...
Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering - Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste...
Percelen in Suriname vanaf 3.300 euro! - Grandioze actie op eigendomspercelen Zeitoenah Village (Jagtlust, Commewijne). BARSA Bazaar doet het weer: percelen van 18 euro per vierkante meter...
Werken in Suriname: nieuwe vacatures! - Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een...
Verras vrienden of familie in Suriname met Suriekado! - Op zoek naar een passend kado voor famille en/of vrienden in Suriname? Via suriekado.nl kunt u snel en eenvoudig speciale...
Suripop legende Powl Ameerali geeft concerten in Nederland - De legendarische singer/songwriter Powl Ameerali komt in maart naar Nederland voor vijf unieke theaterconcerten!  Begin jaren ’80 begon Powl zijn...
Fotoboek ‘Surinaamse Leeuwen’ brengt voetbaltoppers stijlvol in beeld - Op vrijdag 25 mei vond de release plaats van het meest exclusieve voetbalfoto- en interviewboek van het jaar ‘Surinaamse Leeuwen’....
SuriToppers terug met nieuwe concerttour - In 2011 begon SuriToppers als eerbetoon aan het Surinam Populair Songfestival, maar het groeide al snel uit tot een groot...
“Waar ze kwamen scheen de zon, maar van binnen regende het vaak” - De nieuwe muziektheatervoorstelling Woiski vs. Woiski, van Orkater in coproductie met Bijlmer Parktheater, vertelt het schrijnende levensverhaal van Max Woiski...
Nederlander (49) en Surinaamse (18) doodgeschoten in Suriname - In Suriname zijn gisteravond een Surinaamse-Nederlander en een Surinaamse jonge vrouw doodgeschoten bij een tankstation in Paramaribo. Het gaat om...
Rappers SBMG plaatsen zonnepanelen in dorpen Suriname - De Surinaams-Nederlandse rappers Chyvon Pala (Chivv) en Henk Mando (Henkie T) van SBMG, hebben afgelopen weekend het startsein gegeven voor...
Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018 - Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De...
Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering - Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste...

METS laat je kennis maken met het binnenland van Suriname

Nieuws | Suriname | Uitgelicht | Vakantie | Voorpagina

Op vakantie in Suriname? Blijf dan niet hangen in Paramaribo maar ga op verkenning, bijvoorbeeld in het binnenland van Suriname. METS Travel & Tours verzorgt unieke excursies naar het ongerepte tropisch regenwoud op nog geen uur vliegen vanuit de hoofdstad. METS (www.surinamevacations.com) is de meest ervaren reisorganisatie in Suriname met eigen recreatieoorden en jungle resorts en helpt u om het maximale te halen uit uw bezoek aan Suriname.

Zo heeft METS eigen jungle resorts bij de dorpen Palumeu en Awarradam. En beheert in het savanne-gebied het recreatieoord Colakreek. Ook verzorgt zij tours, hotelarrangementen, transport en diverse reizen op maat. Zowel toeristisch als zakelijk voor iedereen die Suriname of de buurlanden Guyana en Frans Guyana willen bezoeken.

Maak kennis met het binnenland van Suriname en bezoek een van deze plaatsen:

AWARRADAM JUNGLE LODGE
aw
Een uur vliegen vanuit Paramaribo, ligt op een idyllisch eiland in de Gran Rio rivier, verborgen in het Amazone regenwoud aan de voet van de Awarradam stroomversnelling. Van hieruit is het een half uur varen naar de meest stroomafwaarts gelegen dorpjes van de Saramaccaners, afstammelingen van de weggelopen slaven. Een prachtige tour waar u vanuit uw comfortabele jungle lodge intens kunt genieten van het ongerepte Amazone regenwoud en de cultuur van de vrolijke en hartelijke Saramaccaners, vol West Afrikaanse tradities van 300 jaar terug, zult ervaren. In de Saramaccaanse Jungle Spa op Awarradam, kunt u genieten van massages op traditionele wijze. Meer informatie…

GRAN RIO JUNGLE EXPEDITIE
gran
Een expeditie naar het maagdelijk Amazone woud over de Gran Rio rivier is een absolute ervaring voor de natuurliefhebber die graag een uitdaging aangaat! Het begint met de vliegtocht van een uur naar Jungle Lodge Awarradam, welke u een magnifiek uitzicht biedt over het maagdelijk tropisch regenwoud van Suriname. Tijdens de korjaal- tocht vanuit Jungle Lodge Awarradam naar het basiskamp passeert u tal van spectaculaire stroomversnellingen. De mooie en pittige jungletreks worden rijkelijk beloond met een adembenemend panorama over het Amazone regenwoud. Op deze tour, ver weg van de bewoonde wereld, geniet u volop van de overweldigende flora en fauna. De Gran Rio Jungle Expeditie is een echte must voor avonturiers en natuurliefhebbers! Meer informatie…

PALUMEU JUNGLE LODGE
pal
Palumeu Jungle Lodge ligt op iets meer dan een uur vliegen van Paramaribo, diep in het Amazone regenwoud in het woongebied van de Trio en Wajana indianen. U zult kennis maken met de leefwijze van deze vriendelijke bewoners van dit stukje tropisch regenwoud die volledig in harmonie leven met de natuur. U verblijft in comfortabele jungle lodges met uitzicht op de rivier. De prachtige vaartochten over de rivier met bezoeken aan de majestueuze stroomversnellingen en de wandelingen door het ongerepte Amazone regenwoud completeren deze unieke ervaring. Meer informatie…

KASIKASIMA JUNGLE EXPEDITIE
kas
Een expeditie naar het Kasikasima gebergte is heel ideaal voor de natuurliefhebber die graag een uitdaging aangaat! Tijdens de korjaaltocht van Palumeu naar het basiskamp passeert u tal van spectaculaire stroomversnellingen. De intensieve klim naar één van de toppen van het mysterieuze Kasikasima gebergte, wordt rijkelijk beloond met een adembenemend uitzicht over het uitgestrekte Amazonewoud. Vanuit het prachtig gelegen basiskamp kunt u volop de overweldigende flora en fauna van het gebied ervaren. Een must en absolute topper voor de avonturier! Meer informatie…

COLAKREEK RECREATION PARK
ckreek
Een natuurbadplaats te midden van het mooie savanne landschap. Een ideale plek voor zowel kinderen als volwassenen om te verpozen in het koele donkere water van de kreek. Verhuur van hutten en vakantiewoningen voor overnachting is ook mogelijk. Een verblijf op Colakreek is ook educatief. Bezoek het Savanne Educatie Centrum op het oord met leerrijke informatie over de flora, fauna en geschiedenis van dit gebied en ervaar het prachtige savannebos middels de speciaal uitgezette wandel-, fiets- en puzzeltochten. Ook bedrijven en organisaties kunnen op Colakreek terecht voor hun bijeenkomsten in de volledig ingerichte conferentiezaal.Het park is het hele jaar door open. Colakreek is echt genieten!! Meer informatie…

Mets verzorgt ook internationale tours vanuit Suriname naar de mooiste vakantiebestemmingen in Zuid- en Noord-Amerika en het Caribische gebied.

snorkelen

Wil je meer weten over METS Travel & Tours, kijk dan op de website www.surinamevacations.com of reserveer direct via dit formulier.