22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

In luxe genieten van Suriname in het Courtyard by Marriott Hotel

Gaat u naar Suriname en wilt u op een luxe manier genieten van het land? Dan is het Courtyard by Marriott Hotel in Paramaribo dé ideale uitvalsbasis. Het hotel aan de bekende Anton Dragtenweg is prachtig gelegen langs de oever van de Suriname rivier en nabij het bruisende uitgaanscentrum van Paramaribo.

Courtyard by Marriott Hotel is een modern hotel dat zich leent voor zowel vakantiegangers als zakelijke gasten. Op ongeveer 10 minuten loop-afstand ligt het centrum van Paramaribo, welke zich omrandt met de Waterkant en historische panden die een rijke geschiedenis dragen. Een bus-shuttle van en naar het stadscentrum is iedere dag voor haar hotelgasten kosteloos ter beschikking. Het hotel onderscheidt zich door haar vriendelijk personeel en uitstekende service. Dit 140 kamers tellend hotel hanteert hoge service-standaarden en heeft daarom ook vanzelfsprekende Guest-reviews.

kamer

Naast de luxe en het comfort biedt dit hotel een beleving waar productiviteit, genieten en flexibiliteit centraal staan. Media-pods, vergadermogelijkheid en gratis WiFi sterken deze beleving aan. De ruime hotel kamers zijn zoals geen ander hotel in Suriname geliefd bij haar gasten.

zwembad

Het hotel is voorzien van een fitness-ruimte en een zwembad met een prachtig uitzicht op de rivier. Uitgebreid ontbijten bij dit hotel is een hit. In het Flavors Restaurant kun je iedere dag ook lunchen en dineren als een koning! Maandelijkse thema-diners en de zondagse brunches zijn ook zeer populair.

Bar

Het Courtyard by Marriott Hotel heeft alles in huis om uw verblijf in Suriname aangenaam te maken. Bezoek de website voor meer informatie of RESERVEER NU en ontvang 20% korting!

zakelijk

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN