22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

METS laat je kennis maken met het binnenland van Suriname

Op vakantie in Suriname? Blijf dan niet hangen in Paramaribo maar ga op verkenning, bijvoorbeeld in het binnenland van Suriname. METS Travel & Tours verzorgt unieke excursies naar het ongerepte tropisch regenwoud op nog geen uur vliegen vanuit de hoofdstad. METS (www.surinamevacations.com) is de meest ervaren reisorganisatie in Suriname met eigen recreatieoorden en jungle resorts en helpt u om het maximale te halen uit uw bezoek aan Suriname.

Zo heeft METS eigen jungle resorts bij de dorpen Palumeu en Awarradam. En beheert in het savanne-gebied het recreatieoord Colakreek. Ook verzorgt zij tours, hotelarrangementen, transport en diverse reizen op maat. Zowel toeristisch als zakelijk voor iedereen die Suriname of de buurlanden Guyana en Frans Guyana willen bezoeken.

Maak kennis met het binnenland van Suriname en bezoek een van deze plaatsen:

AWARRADAM JUNGLE LODGE
aw
Een uur vliegen vanuit Paramaribo, ligt op een idyllisch eiland in de Gran Rio rivier, verborgen in het Amazone regenwoud aan de voet van de Awarradam stroomversnelling. Van hieruit is het een half uur varen naar de meest stroomafwaarts gelegen dorpjes van de Saramaccaners, afstammelingen van de weggelopen slaven. Een prachtige tour waar u vanuit uw comfortabele jungle lodge intens kunt genieten van het ongerepte Amazone regenwoud en de cultuur van de vrolijke en hartelijke Saramaccaners, vol West Afrikaanse tradities van 300 jaar terug, zult ervaren. In de Saramaccaanse Jungle Spa op Awarradam, kunt u genieten van massages op traditionele wijze. Meer informatie…

GRAN RIO JUNGLE EXPEDITIE
gran
Een expeditie naar het maagdelijk Amazone woud over de Gran Rio rivier is een absolute ervaring voor de natuurliefhebber die graag een uitdaging aangaat! Het begint met de vliegtocht van een uur naar Jungle Lodge Awarradam, welke u een magnifiek uitzicht biedt over het maagdelijk tropisch regenwoud van Suriname. Tijdens de korjaal- tocht vanuit Jungle Lodge Awarradam naar het basiskamp passeert u tal van spectaculaire stroomversnellingen. De mooie en pittige jungletreks worden rijkelijk beloond met een adembenemend panorama over het Amazone regenwoud. Op deze tour, ver weg van de bewoonde wereld, geniet u volop van de overweldigende flora en fauna. De Gran Rio Jungle Expeditie is een echte must voor avonturiers en natuurliefhebbers! Meer informatie…

PALUMEU JUNGLE LODGE
pal
Palumeu Jungle Lodge ligt op iets meer dan een uur vliegen van Paramaribo, diep in het Amazone regenwoud in het woongebied van de Trio en Wajana indianen. U zult kennis maken met de leefwijze van deze vriendelijke bewoners van dit stukje tropisch regenwoud die volledig in harmonie leven met de natuur. U verblijft in comfortabele jungle lodges met uitzicht op de rivier. De prachtige vaartochten over de rivier met bezoeken aan de majestueuze stroomversnellingen en de wandelingen door het ongerepte Amazone regenwoud completeren deze unieke ervaring. Meer informatie…

KASIKASIMA JUNGLE EXPEDITIE
kas
Een expeditie naar het Kasikasima gebergte is heel ideaal voor de natuurliefhebber die graag een uitdaging aangaat! Tijdens de korjaaltocht van Palumeu naar het basiskamp passeert u tal van spectaculaire stroomversnellingen. De intensieve klim naar één van de toppen van het mysterieuze Kasikasima gebergte, wordt rijkelijk beloond met een adembenemend uitzicht over het uitgestrekte Amazonewoud. Vanuit het prachtig gelegen basiskamp kunt u volop de overweldigende flora en fauna van het gebied ervaren. Een must en absolute topper voor de avonturier! Meer informatie…

COLAKREEK RECREATION PARK
ckreek
Een natuurbadplaats te midden van het mooie savanne landschap. Een ideale plek voor zowel kinderen als volwassenen om te verpozen in het koele donkere water van de kreek. Verhuur van hutten en vakantiewoningen voor overnachting is ook mogelijk. Een verblijf op Colakreek is ook educatief. Bezoek het Savanne Educatie Centrum op het oord met leerrijke informatie over de flora, fauna en geschiedenis van dit gebied en ervaar het prachtige savannebos middels de speciaal uitgezette wandel-, fiets- en puzzeltochten. Ook bedrijven en organisaties kunnen op Colakreek terecht voor hun bijeenkomsten in de volledig ingerichte conferentiezaal.Het park is het hele jaar door open. Colakreek is echt genieten!! Meer informatie…

Mets verzorgt ook internationale tours vanuit Suriname naar de mooiste vakantiebestemmingen in Zuid- en Noord-Amerika en het Caribische gebied.

snorkelen

Wil je meer weten over METS Travel & Tours, kijk dan op de website www.surinamevacations.com of reserveer direct via dit formulier.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN