Over

Welkom op Suriname.NL, het informatieplatform over Suriname. De eerste versie van deze site is live gegaan op 15 juni 2013 en wordt elke dag bijgewerkt.

In samenwerking met Suriname.NL kunt u met een uitgekiende online strategie uw markpotentieel verdubbelen. Dankzij de razendsnelle digitale ontwikkelingen is uw afzetmarkt niet langer aan landsgrenzen gebonden. Omdat u online in één keer Surinaamse Nederlanders, Surinaamse Amerikanen, Surinaamse Curaçaoenaars en uiteraard “Surinaamse Surinamers” kunt bereiken, vergroot u uw marktpotentieel tot van een kleine miljoen consumenten.

In Suriname zijn steeds meer mensen online: thuis, mobiel, via een smartphone. Maar Surinaamse Nederlanders zijn online ook steeds vaker te vinden op Surinaamse websites uit zowel Nederland als Suriname. En via social media als Facebook delen Surinamers in Nederland, Suriname en andere landen, lief en leed met elkaar.

Bovendien heeft een toenemend aantal niet-Surinamers interesse in de Surinaamse samenleving en Surinaamse zaken. Ook zij zijn online geregeld op zoek naar Surinaamse content.

Suriname.NL is een zustersite van de bekende site Waterkant.Net die in 1999 is opgericht en wordt uitgegeven door EtnoMedia. Uw reactie, input en/of ideeën? Neem contact met ons op.

De site is gestart op 15 juni 2013 en zal dagelijks bijgewerkt worden. De kick-off was tijdens het Zomercarnaval waar Suriname.NL de truck van ‘Blends presents Vujàdé’ sponsorde tijdens de parade:

ZC0
Suriname.NL op Zomercarnaval
Suriname.NL op Zomercarnaval