22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

‘Bugru’ van Trafassi op Caribbean Summer Party

Op zaterdag 26 juli 2014 organiseert Carifesta.NL wederom haar 30+ Caribbean Party in Rijswijk. Na Damaru en Kayente is de special guest dit keer niemand minder dan Edgar ‘Bugru’ Burgos van Trafassi. Samen met La Fiesta, DJ Cliffhanger en hapjes van Suribocatering wordt het weer gezellig op deze Summer edition in de Sir Winston Club.

Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits. Deze worden live verzorgd door de populairste allround band van Nederland: La Fiesta. DJ Cliffhanger, bekend van de Brasil bar in Amsterdam, zorgt tussendoor voor de leukste hits.

BG

Edgar ‘Bugru’ Burgos is geen onbekende in de entertainment wereld en is bekend geworden als zanger en voorman van de formatie Trafassi. Op 25 mei 2014 ontving Burgos uit handen van de loco-burgemeester van Amsterdam de Andreaspenning. De penning is bedoeld voor mensen die grote prestaties hebben verricht voor Amsterdam. Op zaterdag 26 juli 2014 is hij daarom special guest op de Caribbean Summer Party.

LF

Het feest begint om 23.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk(Zuid-Holland) en duurt tot 04.00u. De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie tegenover NS Station Rijswijk. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij restaurant WARUNG MINI XL(DEN HAAG) of via internet hier bij Ticketscript. Op de avond zelf kun je ook kaarten aan de poort kopen indien beschikbaar (duurder).

INFO
Zaterdag 26 Juli 2014
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
23.00u – 04.00u
Leeftijd: 30+ | 25plussers mogen mee onder begeleiding 🙂
Live: LA FIESTA, BUGRU & DJ CLIFFHANGER
Kaarten: WARUNG MINI XL DEN HAAG of online via Ticketscript:
Info: 06-37021928
Website: www.carifesta.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN