24.4 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018

Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De SHATA die zichzelf promoot als de professionals uit de Toerismesector, heeft zich als bedrijfslevenorganisatie net als 2016, erg ingezet Suriname op professionele wijze op de kaart te zetten op voornoemde beurs.

Op de 1ste dag, de vakdag, kregen de deelnemers de gelegenheid om Business to Business sessies te houden met bedrijven die werkzaam zijn in de toerismesector van Nederland. Deze dag was er tevens een live uitzending via de radio om de bevolking van Suriname en alsook personen in Nederland te enthousiasmeren de beurs te bezoeken.

De 14 deelnemers vanuit Suriname alsook bezoekers hebben zeer positief gereageerd op het nieuwe moderne ontwerp van de Suriname stand. Naast de moderne look werd Suriname als toeristische beleving weergegeven.

De SHATA is ervan overtuigd dat het de moeite waard is om de trekkers rol op zich te nemen om deze beurs te coördineren en uit te voeren. De gidsen die voor het eerst deel uitmaken van de delegatie alsook Access Travel Suriname en Jacana Wellness Resort gaven een geweldige presentatie van wat er te beleven is in Suriname.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN