21.8 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering

Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste investering van uw leven. Het is de plek waar u heerlijk verblijft tijdens uw vakantie, of de plek waar u zorgeloos van uw oudedag gaat genieten. Dat wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Met de Assuria Woonhuisverzekering verzekert u uw huis zoals u dat wilt!

U kunt bijvoorbeeld voor een basisdekking kiezen waarbij uw huis alleen tegen brand en bliksem is verzekerd, of voor een uitgebreidere dekking waarbij u ook verzekerd bent tegen schade door storm- en rukwinden, en schade door inbraak en vandalisme. De Woonhuisverzekering van Assuria verzekert niet alleen de muren, het dak, en de vloeren, maar ook al uw dievenijzer, uw tuin en uw keuken. In ieder geval bent u verzekerd van een vervangende woning bij schade gedurende de eerste zes maanden.

Bovendien hebben wij de Assuria Home Assistance als aanvullende dekking waarbij u kunt rekenen op een hulpdienst die bij de eerste dringende herstellingen u onmiddelijk bijstaat.

Verzeker uw huis in Suriname daarom gewoon goed met de Assuria Woonhuisverzekering.

Meer weten? Kijk dan snel op www.assuria.sr of vraag hier direct een offerte aan.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN