22.4 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Rappers SBMG plaatsen zonnepanelen in dorpen Suriname

De Surinaams-Nederlandse rappers Chyvon Pala (Chivv) en Henk Mando (Henkie T) van SBMG, hebben afgelopen weekend het startsein gegeven voor hun zonnepanelen project in het binnenland van Suriname. De heren zijn een ambitieus zonnepanelenproject gestart, waarmee zij 67 dorpen in het binnenland van Suriname willen voorzien van zonne-energie.

Een deel van de kosten wordt gedekt door de rapgroep en de rest door sponsoren. Het project geniet veel steun van de Surinaamse regering. Op deze foto van Waterkant, poseert het duo met minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (m).

Het startsein werd gegeven op zaterdag 13 januari in het dorp Masiakiiki aan de Boven-Surinamerivier. Op Instagram verschenen daarvan de volgende beelden:

De 1e staat in het dorpje Masia #trots 🙏🏾🇸🇷❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ chivv op

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN