22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Oudjaarsdag: BakkaNa Party in Amsterdam en Rotterdam

In Suriname gaan op oudjaarsdag jaarlijks duizenden mensen ’s middags de straat op om uitgebreid de afsluiting van het oude jaar te vieren. Het festijn dat in Paramaribo plaats vindt, wordt ook wel Owru Yari genoemd. Het feest gaat door tot de vooravond, waarna men richting huis gaat om de jaarwisseling met vrienden en familie door te brengen. Ook in Nederland kun je op 31 december genieten van deze Owru Yari viering. In zowel Amsterdam als Rotterdam vindt de grote Owru Yari BakkaNa party plaats van 14.30u – 21.30u.

Amsterdam
Op BakkaNa in The BOX Amsterdam kun je van 14.30u – 21.30u onder meer genieten van Jonna Fraser, Dyna, SBMG, Rolf Sanchez, Gio, La Fiesta, Ondrofeni, Nafthaly Ramona, Benjamin Beacher, Duane Franklin, D-Rush and many more! De laatste Early Bird tickets zijn voor slechts €10,- hier direct verkrijgbaar | LET OP: VIP tafels en VIP service alleen in Amsterdam: 06-15482262 of 06-34014119

Rotterdam
Op BakkaNa in de Maassilo Rotterdam kun je van 14.30u – 21.30u in 3 area’s(!) onder meer genieten van Dyna, SFB, F1rstman, Rolf Sanchez, Gio, Patrick Paul, Passion, La Fiesta, and many more! De laatste Early Bird tickets zijn hier direct verkrijgbaar.

Meer weten? Kijk voor alle info ook op www.bakkana.nl.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN