24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Grote Srefidensi comedy show in Amsterdam

Komend weekend is het 42 jaar geleden dat de Republiek Suriname onafhankelijk werd en dat wordt groots gevierd! Op zondag 26 november organiseert PUURee weer de jaarlijkse Srefidensi Comedy Show in Theater de Meervaart in Amsterdam met Jörgen Raymann, Murth Mossel, Howard Komproe, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Lucinda Sedoc, Duncan MacDonald, Deng Boy en Jeritza.

Naast deze line-up met fantastische comedians is er een muzikaal gastoptreden van Cheyenne Toney. De MC van de avond is Humberto Tan, DJ is Shug La Sheedah en de afterparty wordt verzorgd door 2-remember!

Bestel nu uw tickets voor deze memorabele avond en kom het samen vieren!
Datum: 26 november 2017
Tijd: 18:00 (deuren gaan om 17:00 open)
Prijs: €25,00
Kaarten: http://bit.ly/SrefidensiComedyShow

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN