30.3 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

BORGOE meets PARBO Indoor Festival in Rotterdam

Op zaterdag 8 april 2017 staat Rotterdam in het teken van BORGOE -meets- PARBO, een heus Indoor Festival, waarbij de Maassilo Rotterdam omgetoverd zal worden tot klein Paramaribo! Ja, je leest het goed! Speciaal voor jou combineren we het beste van de Borgoe Party en Parbo Night tot 1 supergroot en exclusief Surinaams festival!

Met o.a. La Rouge // Passion // Jayh Jawson // Gio // F1rstman // Keizer // Justice Toch // Zefanio // Afro Bros // Nafthaly Ramona // Patrick Paul // Dylvn // Charissa Jong // Gilly Gonzales (Su) // MC Laco (Su) // MC D-Jay // MC Badmann & many more…..

Het belooft een avond te worden vol met hits, spectaculaire shows, optredens maar ook eten, cultuur, dans en nog veel meer! Dit mag je daarom niet missen!

Tickets zijn 25 euro MAAR er zijn tijdelijk goedkope EARLY BIRD Tickets voor slechts 15 euro (OP=OP!) en hier online verkrijgbaar via Ticketscript of in Den Haag bij restaurant Warung Mini en Hairstudio NoLimits en in Rotterdam bij Billboard Records. Ook zijn er online LADY-COMBI tickets(2 dames voor 25 euro). LET OP: Deze goedkope Early Bird tickets gaan zoals altijd heel hard. Haal ze daarom snel, want OP= echt OP!

Kijk voor alle informatie ook op www.borgoeparty.nl of bekijk de film van de vorige editie hieronder:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN