21.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, maart 28, 2023

Kaseko in Concert ‘Twee’ van 25/3 – 9/4 2017

In november 2015 speelde de eerste versie Kaseko in Concert met veel succes in 7 Nederlandse theaters. Een gedenkwaardige start voor een, zo niet, nog gedenkwaardiger concert. Een vervolg op deze succesvolle formule in 2017 mag en kan niet uitblijven: van 25 maart tot en met 9 april 2017 is Kaseko in Concert ‘Twee’ te zien in diverse Nederlandse theaters.

Kaseko in Concert ‘Twee’, uitgevoerd door een 16 mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980.
Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al uw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Met topzangers zoals Edje Rust, Patricia van Daal en Nato Grootfaam wordt dit weer een avond om u bij thuis te voelen.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kunt u denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, Kaseko in Concert is “here to stay” een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de préséance zullen geven. Kaseko in Concert is voor een breed georiënteerd muziekpubliek en staat garant voor een avond waarin iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart kan ophalen.

Kaseko in Concert: muziek en cabaret met een “hoog voetje van de vloer gehalte”.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN