24 C
Republiek Suriname
woensdag, april 24, 2024

Kaseko Party gebaseerd op Kaseko in Concert

Na een reeks succesvolle edities van de theatershow Kaseko in Concert en omdat het in het theater gewoon niet mogelijk is om ‘helemaal los te gaan’, is er op zaterdag 20 mei 2017 een speciale en unieke KASEKO PARTY gebaseerd op de show Kaseko in Concert. Met dezelfde muzikanten en vocalisten die de afgelopen tijd heel gepassioneerd Kaseko in Concert hebben verzorgd!

» KASEKO PARTY
Ja, je leest het goed: het hele team van Kaseko in Concert komt eenmalig in dezelfde setting bij elkaar voor het verzorgen van heerlijke Kaseko muziek op deze gezellige Surinaamse dansavond. Dat doen ze op zaterdag 20 mei 2017 in de schitterende party locatie Dekker Zoetermeer. Het feest begint om 22.00u ’s avonds en eindigt om 03.00u. Tickets zijn in de voorverkoop slechts 15 euro en direct hier online te koop.

» LINE-UP
Onder leiding van musical director Louis Bean presenteren vocalisten Cherish Snijders, Brian Martens, Ed Rust en Nato Grootfaam je samen met een heel team aan muzikanten waaronder Dwight Starke, Roppa Wijngaarde, Jermain Hamel, Orveo Pinas, Vinodj Sital, Ton Derksen, Michael Simon, Alexander van Axeldongen en Soeshiel Sharma je deze speciale en unieke KASEKO PARTY! Vooraf en tussendoor zorgt DJ Meo Mania voor wat variatie en draait de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney en kawina danshits aan elkaar!

» OVER KASEKO
Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis van vele internationaal succesvolle nummers. Denk aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, Fun Masters en Orchestra Tropical. Deze Kaseko Party betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis, uitgevoerd door een veertienmans band.

» KAARTEN
Dit unieke feest mag je absoluut niet missen! Kaarten zijn normaal 17,50 euro MAAR in de voorverkoop slechts 15 euro per stuk en alleen online verkrijgbaar via deze link. Kaarten aan de deur zijn duurder en beperkt beschikbaar, dus haal je kaarten vooraf en op tijd. OP=OP!

» LOCATIE
Het feest vindt van 22.00u – 03.00u plaats in DEKKER ZOETERMEER. Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette exclusieve party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur! SURINAAMS-JAVAANSE Catering aanwezig!

» INFO
KASEKO PARTY – by Kaseko in Concert
Datum: Zaterdag 20 mei 2017
Tijd: 22.00u – 03.00u
Locatie: DEKKER Zoetermeer
Adres: Scheglaan 12 – Zoetermeer
(gratis parkeren voor de deur)
Muziek: Veertienmans gelegenheidsband Kaseko in Concert
Toegang: 18+
Entree: e-tickets vanaf 15 euro excl. fee
Info: 010-2151770 of www.kaseko.party

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN