26.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Ken jij je hiv-status? Laat je gratis testen!

Met hiv kan je lang en gezond leven, maar alleen als je weet dat je het hebt! Per jaar worden ruim 1.000 nieuwe hiv besmettingen gediagnostiseerd en 1 op de 8 mensen met hiv weet zelf niet dat ze hiv-positief zijn. Van 28 november t/m 4 december is het hiv-testweek en in deze week kun je je gratis laten testen.

De hiv-testweek wordt gehouden in verband met Wereld Aids Dag op 1 december. De testweek is nodig omdat er in Nederland nog steeds veel mensen met hiv zijn die dat niet van zichzelf weten en dus te laat de juiste zorg krijgen. Ook lopen zij het risico dat ze zonder het te weten hiv aan anderen overdragen. Onderzoek toont aan dat 44 procent van de mensen met hiv te laat in zorg komt waardoor hun afweersysteem al is aangetast.

Laat je daarom gratis testen tijdens de hiv-testweek van 28 november tot met 4 december. Kijk voor meer informatie ook op www.hivtestweek.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN