21.3 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Parbo Bier Night vrijdag 27 nov in Rotterdam

Parbo bier bestaat dit jaar 60 jaar in Suriname en dat gaan we ook groots vieren in Nederland! Op vrijdag 27 november vindt daarom een speciale Parbo Bier Night plaats in een van Nederland’s meest trendy locaties: club BLU Rotterdam. Ja, je leest het goed: de officiële Parbo Bier Night uit Su komt naar Nederland!

De Parbo Biri Bigi Yari Party werd eind oktober groots gevierd in Paramaribo. Op vrijdag 27 november 2015 vieren we 60 jaar Parbo in de super locatie Club BLU te Rotterdam. Het wordt een onvergetelijke ervaring in een van Nederland’s meest trendy clubs en dat mag je natuurlijk niet missen!!

Voor deze Parbo Night worden de beste Surinaamse artiesten, top DJ’s en unieke Parbo Bier firi voor je bij elkaar gebracht. Een ding is zeker: het zal een XXL anniversary line up worden!

PARBO NIGHT NL

Are u ready for PARBO NIGHT in Holland??!De bekende PARBO BIER NIGHT uit Su komt naar Rotterdam! Deze vrijdag 27 november van 23.00u – 05.00u in Club BLU. Haal de laatste PRE-SALE kaarten nu snel:► online via www.parbobiernight.nl► bij Warung Mini DEN HAAG of► Hairstudio NoLimits DEN HAAG en► Billboard Records ROTTERDAM► VIP info: 010-2151770PARBO BIRI, dat n'a BIRI! B|

Posted by Parbo Night NL on donderdag 26 november 2015

KAARTVERKOOP
EARLY BIRD tickets zijn uitverkocht. Er zijn nog speciale Combi Lady Ticket (1 ticket for 2 ladies) voor slechts 20 euro(ex.fee). Deze kun je alleen online kopen via clubblu.nl/tickets/. PRESALE kaarten van 15 euro (ex.fee) zijn beperkt beschikbaar en ook te halen in DEN HAAG bij restaurant Warung Mini Xl, Amsterdamse Veerkade 57A en Hairstudio NoLimits, Adelheidstraat 59-A. In ROTTERDAM kun je terecht bij Billboard Records aan de West-Kruiskade 47.

VIP
Wil je de avond liever als VIP beleven op het exclusieve VIP deck, neem dan snel contact met ons op. Reserveer jouw VIP tafel nu en bel naar 010-2151770 voor de mogelijkheden en de prijzen.

LINE-UP
► SPECIAL SURPRISE ACT (live) ► LA ROUGE (live) ► DAMARU (live) ► GIO (live) ► KEIZER (live) ► KAYENTE (live) ► TRAFASSI-man (live) ► FRANCK ► PATRICK PAUL ► MIKE MOTION ► MEO MANIA ► RICHIE LEE ► GIOVANNI ANTOIN ► MC D-JAY

INFO: www.parbobiernight.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN