35 C
Republiek Suriname
donderdag, maart 28, 2024

Studiname Reunion Party met Trafassi 27 februari

Ken jij de populaire feesten van de Surinaamse studentenvereniging STUDINAME vanaf de jaren ’90 nog? Was jij er toen ook altijd bij en ben je benieuwd wat er van al die feestgangers terecht is gekomen? Of heb je gewoon heimwee naar de sfeer van vroeger?? Kom dan naar de STUDINAME Reunion Party 2015 op zaterdag 27 februari 2016 in de Sir Winston Club te Rijswijk (ingang Casino). Met live muziek van de populaire topband TRAFASSI! en de lekkerste muziek van toen (en nu) door DJ Meo Mania.

De avond staat in het teken van de STUDINAME feesten zoals we die kennen uit de jaren ’90 en 2000. Een old school party met de muziek, de mensen en de sfeer van toen! Ook zullen er STUDINAME foto’s van vroeger vertoond worden, waarvan een deel nu al te zien is op de STUDINAME Facebook fanpage.

TRAFASSI!
In de tijd van de STUDINAME feesten hebben wij ze vaak op bezoek gehad: TRAFASSI! Daarom is deze populaire band op zaterdag 27 februari 2016 speciaal te gast op onze Reunion Party en brengen zij ons de klassiekers. Mis dit dus niet!

Op de avond is er een cateraar aanwezig met Surinaams eten (broodjes e.d.). Ook is er BORGOE Rum en PARBO Bier aan de bar verkrijgbaar. Een echt Surinaams feestje dus!

TOEGANG
Koop je kaart in de voorverkoop voor slechts 13,50 euro (excl.fee) online via Ticketscript. Er zijn ook groepstickets voor 5 personen met korting. Op de dag zelf zijn er ook kaarten aan de deur(duurder!). Leeftijd 30+ | 25plussers mogen mee onder begeleiding 🙂

LOCATIE
De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie en ligt tegen NS Station Rijswijk aan(Openbaar Vervoer). Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

INFO
Zaterdag 27 februari 2016
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
23.00u – 04.00u
Leeftijd: 30+ | 25plussers mogen mee onder begeleiding 🙂
LIVE: TRAFASSI & DJ MEO Mania
Kaartjes: online via Ticketscript
Info: 06-26328025
www.studiname.org

flyer

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN