27.2 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Theatertour ‘Kaseko in Concert’ 16 t/m 22 november

Van 16 t/m 22 november is de unieke theatertour ‘Kaseko in Concert’ te zien in diverse theaters in Nederland. Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en een basis ingrediënt in de dansbare muziek van grote namen uit de rijke Surinaamse muziekcultuur zoals: Conjunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters & Orchestra Tropical.

In ‘Kaseko in Concert’ gaat het publiek samen met de 16-mansband op reis door de Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot en met 1980. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door de in Suriname razend populaire stand-upcomedian, Clifton Braam. Naast Clifton Braam komen de volgende artiesten ook langs: Nato Grootfaam, Patricia van Daal, Gregory Wijngaarde en John Oldenstam.

De première vindt plaats op 16 november in theater de Purmaryn te Purmerend. Verder zijn shows gepland in Lelystad, Rotterdam, Den Haag, Almere, Zaandam & Amsterdam. Data:
kaseko-concert2

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN