22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Trafassi samen met La Fiesta op Caribbean Party

Op zaterdag 19 september 2015 vindt er een speciale XL editie van de Carifesta Caribbean Party plaats. Op deze speciale feestavond in de schitterende party accommodatie Dekker Zoetermeer, zijn de populaire formaties Trafassi en La Fiesta te gast. Deze beide topbands hebben bijna geen aankondiging nodig en kijken uit naar deze ontmoeting. Het is immers meer dan 10 jaar geleden dat Trafassi en La Fiesta samen op een feestavond te zien waren!

Carifesta staat garant voor kleurrijk 25+ publiek en lekkere Caribische muziek waaronder merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina classics. Met een zeer bekend repertoire neem Trafassi je die avond mee in de tijd. La Fiesta zorgt voor de hits van toen en nu. Ook verzorgen de DJ’s Senzy en Meo Mania tussendoor voor de leukste hits.

Het feest vindt plaats in Dekker Zoetermeer, een ruim opgezette party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Eenmaal binnen heeft de locatie alle ingredi├źnten in huis om van deze feestavond een onvergetelijke happening te maken: diverse area’s met voor elk wat wils, inclusief een ruimte waar je wat kunt eten. De feestavond begint om 22.00u en eindigt om 03.00u.

Wil je dit speciale feest als VIP meemaken, neem dan contact met ons op voor informatie over een eigen tafel in ons beperkt VIP-gedeelte. Tel: 06-37021928

Kaarten voor deze speciale feestavond kosten 20 euro per persoon. MAAR er zijn ook EARLY BIRD kaarten voor de vroege beslissers. Deze zijn slechts 15 euro per stuk (exclusief fee) en verkrijgbaar bij restaurant Warung Mini in Den Haag, Billboard Records in Rotterdam en online via https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/HXQAMUGL
Kaarten aan de poort zijn duurder dus haal ze op tijd!

Carifesta Caribbean Party XL:
Trafassi meets La Fiesta
Datum: Zaterdag 19 september 2015
Tijd: 22.00u – 03.00u
Locatie: Dekker Zoetermeer, Scheglaan 5 – Zoetermeer
Line-up: Trafassi, La Fiesta, DJ Senzy, DJ Meo Mania + Surprise guest
Info & tickets: www.carifesta.nl | 06-37021928

insta19sep

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN