22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Reishandboek Suriname: nieuwe herziene druk

Onlangs is de nieuwe herziene druk verschenen van de Suriname-reisgids van schrijfster Tessa Leuwsha. De eerste druk van dit ‘Reishandboek Suriname’, dat weer vol staat met tips en achtergrondinformatie, verscheen in 1997. Het boek is opnieuw uitgebracht bij uitgeverij Elmar.

Suriname is een schitterend land met een mooie tropische natuur, eeuwenoude plantages en inheemsen- en marrondorpen, waar de tijd heeft stilgestaan. In Paramaribo domineren de vele houten herenhuizen en historische panden het straatbeeld. Paramaribo is de hoofdstad van een land op weg naar economisch herstel en kan bruisend zijn in haar uitgaansleven.

Met het Reishandboek Suriname op zak heeft dit Zuid-Amerikaanse land geen geheimen meer voor je. Deze reisgids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis naar Suriname kan beginnen. Tijdens de reis biedt het Reishandboek Suriname je veel informatie over de bezienswaardigheden, de geschiedenis, cultuur en natuur van het land. De Caribische uitstraling en het Nederlands als voertaal maakt dit land tot een bijzondere reisbestemming.

reishandboek Suriname

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN