25.5 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Kwaku Festival bij NTR-programma Podium On Tour [VIDEO]

De NTR toert in de zomer langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals in de nieuwe serie Podium on Tour. Dieuwertje Blok reist van Groningen tot Den Bosch en van Amsterdam tot de Veluwe op zoek naar de mooiste concerten en voorstellingen. Podium On Tour was onlangs in Amsterdam-Zuidoost om uitgebreid verslag te doen van het Kwaku Summer Festival.

Dieuwertje verkende het festival samen met schrijver Robert Vuijsje. Mike Boddé gaf een mini-college over de opzwepende kasekomuziek. Chef culinaire zaken Petra Possel koos de beste kip van Kwaku. Muziekkenner Floris Kortie beoordeelde de raps van Ronnie Flex. Verder keken ze voetbal met John Williams, sprak Kenny B Nederlands én Sranan Tongo en nam Noraly Beyer presentatrice Dieuwertje Blok mee naar Bigi Sma Dey.

Bekijk de uitzending hier:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN