22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Complete Suriname experience tijdens Rotterdam Unlimited

In Suriname klinkt op elke hoek van de straat klassieke, Surinaamse ritmes. Het land ademt de liefde voor muziek en de authentieke Surinaamse stijl vindt ook Nederland gretig aftrek door haar exotische charmes. Omdat er zo weinig van de Surinaamse muziekgeschiedenis bewaard is gebleven bracht platenmaatschappij Top Notch in 2013 het verzamelalbum uit genaamd Sranan Gowtu.

Een verzamelaar vol liedjes die gezamenlijk een afspiegeling vormen van de Surinaamse muziek door de jaren heen. Tijdens Rotterdam Unlimited komt deze plaat live tot leven! Op 22 juli in de Doelen zal er een complete Surinaamse experience worden gepresenteerd met Edgar Burgos (Trafassi) als gastheer.

Dans, mode, heerlijk eten en vooral veel muziek zullen de hoofdingredienten zijn van Sranan Gowtu Next Generation. Klassiekers, zoals Blaka Rosoe van Lieve Hugo, komen langs. Maar ook nieuwe, door Surinaamse muziek geïnspireerde tracks van jonge artiesten van Surinaamse afkomst.

Tijdens Sranan Gowtu Next Generation zijn er optredens van o.a. Edgar Burgos (Trafassi) met gastbijdragen van Oscar Harris, Aptijt, Master Blaster, Sukru Sani en vele anderen.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN