27.2 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Win een compleet verzorgde reis naar Suriname!

Vrijdag 3 april 2015 vindt de eerste BORGOE *meets* PARBO party plaats in de Maassilo Rotterdam. Een gezellig Surinaams feest met veel entertainment onder andere van special guests Kenny B en DJ Gilly Gonzales uit Suriname. Verder zijn ook de topartiesten La Rouge, Kayente en DJ’s Biggi & MC Elton, Meo Mania, Giovanni Antoin, Senzy en MC D-Jay van de partij! Powered by Borgoe rum en Parbo bier…

Win een reis naar Suriname
Op de BORGOE *meets* PARBO party beleef je een nacht in Paramaribo! En dat zul je niet alleen op het feest merken, want iedereen die een kaartje in de voorverkoop haalt, maakt kans op een geheel verzorgde reis naar Suriname! Van onze nationale trots Surinam Airways(SLM) mogen wij een ticket weggeven. Natuurlijk hoort daar verblijf bij, dus mag je ook een week logeren in het splinternieuwe Jacana Amazon Wellness Resort!, jouw ‘jungle getaway’ in Paramaribo!

jacana

Maak kans op deze prijs: haal je kaarten snel in de voorverkoop hier bij Ticketscript.

Video
Nog nooit naar een Borgoe party geweest? Check de film van de vorige keer hier en bekijk alle info over het feest op www.borgoeparty.nl:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN