25.5 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Kenny B op BORGOE *meets* PARBO Party in Rotterdam

Op vrijdag 3 april 2015 vindt er een speciale Borgoe Party plaats en wel de allereerste editie van de BORGOE *meets* PARBO party. Op dit gezellig Surinaams feest in de Maassilo Rotterdam zijn weer de beste Surinaamse artiesten te gast waaronder de populaire zanger KENNY B!

Deze reggae en dancehall artiest, die in het Engels, Aucaans en het Sranantongo zingt, heeft een indrukwekkende carrière en is de afgelopen tijd vaak in de media geweest vanwege zijn eerste Nederlandstalige hit ‘Als je gaat’. Naast Kenny B. kun je op die avond ook genieten van LA ROUGE, KAYENTE en speciaal uit Suriname DJ GILLY GONZALES!. Uiteraard zijn ook TOP DJ’s aanwezig zoals BIGGI & MC ELTON, MEO MANIA, GIOVANNI ANTOIN, SENZY, MC D-JAY en Surprise Acts!

BmP

Kenny B
Kenny B zingt al vanaf zijn achtste. Een tijd voerde hij de band ‘Fransisco’ aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse leger, ‘Mofo’. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was. Toch mag Kenny een muzikale laatbloeier genoemd worden. Pas sinds 2006 heeft de muziek zijn volledige aandacht. Het ging gelijk als een speer en twee van zijn albums werden overzees zelfs tot het beste van dat jaar gekroond. Enkele populaire nummers van deze in Suriname geboren artiest zijn:

(‘I’m Sorry for you’ – met BK Clan)

(Yu Faya – met Benaissa)

(Paramaribo-o-o – met Jeffrey Spalburg)

100% Surinaams feest
Al meer dan vijf jaar zijn de populaire Borgoe Party’s DE plek om een gezellige nacht in Surinaamse stijl te beleven. Met Borgoe Rum rechtstreeks ingevlogen vanuit Suriname en een gemoedelijke sfeer is dit feest niet meer weg te denken uit de club scene in Nederland. De Borgoe Party is dan ook een 100% Surinaamse feest voor alle Surinamers en anderen die van SU houden. En op deze editie wordt extra speciaal omdat we nu ook Parbo bier op bezoek krijgen: BORGOE *meets* PARBO! Kijk voor alle informatie over dit feest ook op www.borgoeparty.nl.

Foto’s van onze vorige editie:
fesa

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN