22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Goody Good Stuff: verantwoord snoep voor iedereen!

Vier jaar geleden introduceerde Melissa Burton Goody Good Stuff. Dat zijn snoepjes die gemaakt zijn met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder gelatine. In heel veel winegum snoep wordt er gelatine verwerkt, een eiwitproduct dat wordt bereid uit bindweefsel van bijvoorbeeld varkens en koeien. Om deze reden onthouden vegetariërs zich vaak van producten waar gelatine in voorkomt.

De vegetarische Melissa ontwikkelde een snoepje dat echt lekker is, vegetarisch en daarnaast geschikt voor zoveel mogelijk mensen. De Goody Good Stuff snoepjes zijn vrij van veelvoorkomende allergieën zoals gluten en lactose én zijn naast vegetarisch, ook halal en koosjer gecertificeerd. Dus geschikt voor iedereen!

Goody Good Stuff snoepjes zijn in 2010 geïntroduceerd in Engeland en de Verenigde Staten en sinds april 2014 verkrijgbaar in Nederland. In het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten vind je ze in 5 verschillende soorten en een Uitdeelmix. Meer weten over Goody Good Stuff bezoek dan de website www.goodygoodstuff.nl of wordt fan op Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=tzVKhOh-H0E

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN