26.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

WIN 2 kaartjes voor de Srefidensi Comedy Show van Telesur

In verband met de viering van de 39ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname presenteert Telesur Nederland op zondag 23 november een speciale Srefidensi Comedyshow in Amsterdam. Kom lachen met o.a. Jörgen Raymann, Rayen Panday, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Dengboy Fu A Birti, Roué Verveer, Murth Mossel en Lucinda Sedoc. Na de show is er een gezellige afterparty met de band @SIX.

Kaarten kosten 25 euro per stuk, maar omdat Telesur Nederland ook één van de sponsors van de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party is geven zijn twee kaarten gratis weg! Koop jij deze week kaarten voor de Bakka’Na Party in de Maassilo te Rotterdam dan maak je kans op deze twee gratis kaarten.

Haal deze week nog je kaarten bij een van de voorverkoop punten in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag of koop ze online via Ticketscript. Stuur vóór maandag 17 november een foto van je kaarten en je contactgegevens naar info@goodtimes.org. Geef daarin ook aan waarom je deze kaarten zou willen winnen. De leukste inzending wint de twee kaarten!

Alle informatie over de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party en de voorverkoop vind je op www.bakkana.nl. Meer weten over Telesur? Kijk dan op www.telesur.nl.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN