22.4 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Win een geheel verzorgde reis naar Suriname!

Heimwee naar Suriname? Kom dan naar de Borgoe Party op zaterdag 30 augustus 2014 in de Maassilo Rotterdam. Daar sluiten we de zomer van 2014 weer gezellig op z’n Surinaams af. Bovendien maakt iedere bezoeker, die kaarten in de voorverkoop haalt, kans op een geheel verzorgde reis naar Suriname aangeboden door Surinam Airways en Hotel Krasnapolsky!

LET OP: Een beperkt aantal kaarten is nu in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts 9 euro ex fee. Sla nu je slag, want op=op.

Borgoe Party
Zaterdag 30 augustus sluiten we de zomer van 2014 weer gezellig op z’n Surinaams af tijdens de jaarlijkse Borgoe Summer Party! Voor deze speciale ‘heimwee naar Suriname’ editie in de Maassilo hebben we de beste Suri artiesten te gast zoals Gio, La Rouge, Kayente en de DJ’s Biggi & MC Elton, Superior, Marveous K, Meo Mania, Patrick Paul en MC D-Jay. Natuurlijk hebben we ook dit keer een Surprise Guest. Bekijk alle info op www.borgoeparty.nl.

Win!
Koop je toegangskaarten in de voorverkoop, neem ze mee naar het feest en maak die avond kans op een geheel verzorgde reis naar Suriname. De ticket(*) wordt je aangeboden door onze nationale trots, de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways. Daarnaast krijg je een week verblijf(**) in het populaire Hotel Krasnapolsky in downtown Paramaribo.

slmwin
krasje

Borgoe SUMMER Party
Datum: Zaterdag 30 augustus 2014
Locatie: MAASSILO Rotterdam
Adres: Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam
Tijden: 23.00 tot 05.00
Entree: vanaf 9 euro (Early Bird)
Kaarten: ticketscript.com
Leeftijd: 18+ (ID Verplicht)
Line-up: Gio, La Rouge, Kayente, Biggi & MC Elton, Superior, Marvelous K, Meo Mania, Patrick Paul en MC D-Jay
Url: www.borgoeparty.nl | facebook.com
Info: 0637021928

(*)(**) Ticket en verblijf in het laagseizoen, niet inwisselbaar voor geld.

Borgoe

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN