22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Peers Borrel uit Suriname nu ook in Nederland

De Peers Borrel kent haar oorsprong in Suriname en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Surinaamse samenleving. Elke laatste vrijdag van de maand vindt deze populaire vrijdagmiddag borrel op steeds een andere locatie in Paramaribo plaats(FOTO). Sinds een jaar wordt de Peers Borrel ook in Nederland georganiseerd op kwartaalbasis. De eerstvolgende Nederlandse editie is op vrijdag 29 augustus 2014 in de Sir Winston Club te Rijswijk(ZH), van 19.00u – 22.00u. Aansluitend van 22.00u tot 04.00u is er de ‘REWIND GoodTimes – Back in the days‘ party met diverse populaire artiesten.

Peers Borrel
De Peers Borrel biedt een platform voor een ieder die zich op professioneel gebied wil profileren en op zoek is naar manieren voor zichtbaarheid van hun producten en diensten. Op vrijdag 29 augustus kun je je Peers weer ontmoeten op de Peers Borrel in de Sir Winston Club te Rijswijk. De borrel start om 19.00u en duurt tot 22.00u. Na 22.00u vindt het feest ‘REWIND GoodTimes – Back in the days‘ plaats op dezelfde locatie. Bezoekers van de Peers Borrel kunnen voor een gereduceerd bedrag genieten van deze party dus meld je aan via info@thepeersgroup.com.

Een indruk van de Peers Borrel in Suriname, juni 2014 bij Marriot Courtyard Paramaribo:

PeersSur

REWIND GoodTimes – Back in the days
De website www.goodtimes.org bestaat deze maand 18 jaar, dus is het tijd voor een feestje! Zoals de naam ‘REWIND GoodTimes – Back in the days’ al doet vermoeden gaan we op dit feest terug in de tijd met top artiesten die grote hits hebben gescoord ‘back in the days’ en weer helemaal terug zijn namelijk Arnhemsgewijs, Ross & Iba en Masta vs Stunna. Te gast zijn ook DJ Chippie en DJ Mixmaster J. Dit uniek event vindt na de borrel plaats in de Sir Winston Club te Rijswijk(Zuid-Holland) van 22.00u – 04.00u. Kijk voor alle informatie ook op www.goodtimes.org.

REWIND

Sir Winston Club
Het evenement vindt plaats in de Sir Winston Club, een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

Peers Borrel & REWIND GoodTimes
Datum: Vrijdag 29 augustus 2014
Locatie: Sir Winston Club
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27, Rijswijk (Zuid-Holland)
Tijden: Peers Borrel van 19.00-22.00u – Party time van 22.00u – 04.00u
Entree: 13,50 euro (online via Ticketscript) – Poort duurder
Leeftijd: 25+
Line-up: Arnhemsgewijs, Ross & Iba en Masta vs Stunna plus DJ Chippie en DJ Mixmaster J
Url: www.goodtimes.org
Info: 0637021928

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN