24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Videoboodschap Tyrone Spong na operatie

Tyrone Spong heeft vandaag een boodschap voor zijn familie en fans online geplaatst. In een video zegt hij dat het goed gaat na zijn operatie. Spong, die afgelopen zaterdag voor Suriname in Istanbul uitkwam, brak zijn rechterbeen tijdens de GLORY 15 kickboxing wedstrijd tegen Gokhan Saki.

De vechter onderging maandag een operatie en in een verklaring afgegeven door zijn team de Blackzilians, zegt hij dat de ingreep goed ging en dat hij blij is om thuis te zijn. “Ik wil familie, vrienden en fans laten weten dat ik in orde ben. De reis naar huis naar Florida was lang en ik ben dankbaar om terug in Florida te zijn. Ik had een operatie gisteren en het ging perfect” aldus Spong.

De Surinaams – Nederlandse kickbokser zei dat artsen hem een tijdschema hebben gegeven voor een eventuele terugkeer. “Mijn artsen zeiden dat het een ‘clean break’ bleek zijn en ze vertrouwen dat ik 100 procent zal herstellen. Ze zeiden dat ik al na zes maanden kan trainen voor een gevecht als de revalidatie goed verloopt. Ik ben erg optimistisch”.

Bekijk de video hieronder: (FOTO: ReAT Sports)

UPDATE – Tyrone loopt weer 48 uur na de operatie:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN