24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Nieuw seizoen van TV serie Atlas in Suriname

De tweede editie van de avonturen TV serie ‘Atlas’ speelt zich af in Suriname. De deelnemende Bekende Nederlanders treden in het voetspoor van de goudzoekers, die eeuwen geleden hun geluk kwamen beproeven in de voormalige Nederlandse kolonie. De eerste zes BN’ers die meedoen zijn: schaatser Bob de Jong, actrice Kimberley Klaver, rapper Negativ, acuter Tim Murck, scenarioschrijfster Frieda Mulisch en oud-The Voice-zangeres Shary An.

De adembenemende wedloop begint in Fort Nieuw-Amsterdam nabij Paramaribo en voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van ‘het goud uit het regenwoud’.

Aan het eind van de zomer zendt de AVRO Atlas uit op Nederland 3.(Foto: AVRO/ Michel Schnater)

De vorige serie werd opgenomen in Marokko:

VertrekAtlas

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN