24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Eerste TEDx event in Suriname

Op vrijdag 18 oktober vindt voor het eerst een TEDx event plaats in Suriname. TEDx is een jaarlijks wereldwijd event in verschillende steden. Op dit event kan elke denker of doener met een goed idee – op uitnodiging – zijn of haar verhaal komen vertellen. Ideeën kunnen de wereld veranderen. Die visie ligt ten grondslag aan TED: ideas worth spreading.

Op TEDxParamaribo gaan de sprekers en het publiek binnen het thema ‘New Beginnings’ op zoek naar de manier waarop Surinamers denken, (samen) werken, communiceren, inspireren, leren en leiding geven. Het is een community, welke door het delen van positieve, constructieve en innovatieve ideeën haar omgeving en leefklimaat zowel motiveert als inspireert. Daarnaast biedt ook deze editie van TEDxParamaribo dans en muzikale acts.

Surinaamse sprekers die bevestigd zijn voor TEDxParamaribo zijn onder andere Sean Dilrosun, Warda Marica, John Goedschalk, Mayra Esseboom, Fenna Walhain, Leo Habers, Winston Scholsberg en vele anderen. Het evenement, dat gehouden wordt in het Colonial Resort aan de Anton Dragtenweg te Paramaribo, wordt geopend door de voorzitter van de Nationale Assemblee, Jennifer Simons.

Kijk voor meer info op de website www.tedxparamaribo.com of www.ted.com.(Foto: Karel Donk)

tedxn

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN