21.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, maart 28, 2023

Denise Jannah in voorstelling ‘Ella! over Ella Fitzgerald

Op zondag 10 november 2013 is Denise Jannah met de voorstelling ‘Ella!’ te zien in Theater aan het Spui in Den Haag. Deze voorstelling gaat over het leven van de legendarische Jazz-zangeres Ella Fitzgerald.

Jannah, de eerste Nederlandse zangeres die gecontracteerd werd door het Amerikaanse Blue Note jazzlabel, kruipt in de huid van Ella Fitzgerald en vertolkt haar mooiste liedjes op onnavolgbare wijze. Zo brengt zij Ella terug tot leven in een show die alle facetten van het leven van de Queen of Jazz belicht.

De in Paramaribo geboren Denise Jannah speelde naast haar zangcarriere in diverse musicals waaronder A Night at the Cotton Club, Ain’t Misbehavin’ en ‘Joe, de musical’. Ella! wordt geregiseerd door Jörgen Tjon a Fong van Urban Myth. Jörgen en Denise werkten eerder samen in Barry en Mike en Kid Dynamite.

Urban myth en Denise Jannah
zondag 10 nov 201315.00 uur Zaal 1 – Normaal € 17,50
Kijk voor meer info en kaarten ook op theateraanhetspui.nl.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN