22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Tante Es gaat in december naar Suriname

‘Tante Es’, onder meer bekend van de vraag ‘Wie is je vader, wie is je moeder?‘, gaat in december 2013 na negen jaar weer oud en nieuw vieren in Suriname. De 69-jarige populaire Surinaamse tante Esseline van Doornegat, die in Nederland bekend is van de TV show en voorstellingen van Jörgen Raymann, is op 27, 28 en 29 december in Suriname te zien tijdens de show ‘Tante Es komt thuis‘.

Het wordt een hele speciale Surinaamse show vertelt Jörgen Raymann aan Suriname.NL. Met special guests uit Suriname en heel veel lokaal talent. Zo zal de muzikale begeleiding in handen zijn van een team van Surinaamse musici waaronder Albert Calor, Jim Westfa, Ernesto van Dal, Jason Eduard en Maurice Issa.

Raymann speelde in 2010 zijn laatste theatershow, maar werkt momenteel speciaal voor de oudejaar-show in Suriname aan nieuw materiaal. De cabaretier, die druk bezig is met televisiewerk, is de afgelopen negen jaar niet in Suriname geweest tijdens oud en nieuw en dat maakt het ook voor hem speciaal.

De voorstellingen, waarin zowel Raymann als alter ego Tante Es te zien zijn, vinden plaats in de Ballroom Torarica te Paramaribo. Informatie over de kaartverkoop wordt nog bekend gemaakt. Bekijk hieronder twee populaire gasten die Tante Es op haar TV balkon heeft mogen ontvangen:

[FOTO: Tante Es, niet met Rudie 😉 maar met de Surinaamse zanger Kenny B (Kenneth Bron)]

es

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN