24.4 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Presentatie Suriname Jaarkalender 2014

De Stichting Suriname Jaarkalender presenteerde op zondag 8 september in Rotterdam de Surinamekalender 2014. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan mevrouw Helen Kamperveen, actrice en schrijfster. Al 21 jaar steunt de Stichting met de opbrengst van de kalender kleinschalige projecten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en welzijn in de Republiek Suriname.

De kalender bestaat ook dit jaar weer uit schitterende foto’s van professionele fotografen als Marco de Nood, Jan Koeman, Toon Fey, Sam Huibers, Joke van Vlijmen en roy tjin. Daarnaast zijn er achtergrondverhalen van o.a. Iwan Brave en Hugo den Boer.

Met deze prachtige foto’s en achtergrondverhalen wil de stichting een realistisch beeld geven van de Republiek Suriname. De kalender wordt verkocht in zowel Nederland als Suriname en is ook te bestellen via de site www.jaarkalender.nl

[FOTO’S: Melvin Toemin]

kalender1

kalender2

kalender3

kalender4

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN