21.9 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Paramaribo-o-o: ode aan de hoofdstad van Suriname

Na het succes van zijn single en videoclip Hengelo-o-o heeft Jeffrey Spalburg samen met de Surinaamse zanger Kenny B. nu ook een Surinaamse variant uitgebracht. In het aanstekelijke Reggae nummer Paramaribo-o-o beschrijft Kenny B. het gevoel dat hij heeft als hij in de altijd gezellige hoofdstad van Suriname is.

Het nummer Paramaribo-o-o is nog niet officieel uitgebracht omdat er op dit moment nog gewerkt wordt aan een bijbehorende videoclip. “We gaan snel naar Suriname om daar de clip te schieten” vertelt de Surinaamse Tukker aan Suriname.NL. “Intussen hebben we al wel een teaser die op Youtube te zien is. Zodra we alles rond hebben volgt er natuurlijk een sfeervolle clip” aldus Spalburg.

Bekijk de teaser van Paramaribo-o-o alvast hier:

Het nummer Hengelo-o-o is op Youtube inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken en door tal van artiesten nagedaan, zoals deze van Evert Baptist – Vriescheloo: 😉

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN