23.7 C
Republiek Suriname
woensdag, mei 31, 2023

Pakket naar Suriname sturen is verleden tijd

Pakketten met levensmiddelen naar Suriname sturen? Dat hoeft anno 2013 niet meer. Met ALLPAID4 kunt u snel en simpel uw familie, vrienden of kennissen in Suriname helpen of verrassen door een ‘boodschappen tegoed’ te sturen. Dit ‘boodschappen tegoed’ oftewel een giftcard, kunt u makkelijk via internet kopen op www.allpaid4.com.

Tegenwoordig zijn de schappen van supermarkten in Suriname rijkelijk gevuld met natuurijk de lokale producten, maar ook importproducten uit de Verenigde Staten en Nederland. Met het ‘boodschappen tegoed’ dat u via ALLPAID4 koopt kan men in Suriname zelf de boodschappen gaan doen!

ALLPAID4 heeft gekozen voor een samenwerking met twee filialen van de welbekende CHOI’S SUPERMARKET keten, daar zij een uitstekende service bieden en een rijk assortiment levensmiddelen hebben.

Met ALLPAID4 (de naam zegt het al..’reeds betaald’), komt er een einde aan al het gedoe, de kosten en tijdverspilling als het gaat om het versturen van pakketten naar Suriname. Koop daarom vandaag uw tegoed nog op www.allpaid4.com of kijk op Facebook: facebook.com/allpaid4.

allpaid4

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN