26.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Actie King’s taxfree shop op luchthaven Suriname

Reizigers naar Suriname opgelet. Vliegt u deze zomer naar Suriname dan kunt u op de JAP internationale luchthaven van Suriname gebruik maken van de Bailey’s zomer special bij de Duty & Taxfree shop van King’s Drankenpaleis N.V.

Zo krijgt u bij aankoop van diverse flessen Johny Walker Black label of Double Black label een fles Baileys gratis en/of krijgt u bij aankoop van twee flessen Bailey’s korting. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden in de taxfree shop op de luchthaven te Zanderij in Suriname.

King’s Drankenpaleis N.V. staat al decennialang diep geworteld in de Surinaamse gemeenschap. Het bedrijf heeft Tax & Duty Free Shops op strategische lokaties – de internationale luchthaven (aankomst- en vertrekhal) te Zanderij, op de grens met Guyana en Frans-Guyana, én in Guyana zelf.

Bekijk de actie hier:

kings_aktie

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN