23.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Stuur beltegoed naar Suriname vanuit Nederland

Verras familie en/of vrienden in Suriname vanuit Nederland en stuur beltegoed naar Digicel prepaid houders in Suriname. De International Top Up service van telecom bedrijf Digicel in Suriname stelt individuen vanuit Nederland in de gelegenheid om op te waarderen voor actieve Digicel prepaid houders in Suriname.

Hiervoor kun je naar elke Kruidvat en Trekpleister locatie in Nederland om aan tegeven dat je gebruik wenst te maken van de International Top Up method. Geef de kassier aan welk bedrag je wenst op te waarderen. Je krijgt dan een bon met de opwaardeer code erop. Bel naar het nummer 06 – 37007007, voer de opwaardeer code in en het Digicel Suriname mobiele nummer waarvoor je wenst op te waarderen.

Waardeer met 10 euro of meer op voor geliefden in Suriname en ze ontvangen dubbel zoveel minuten! Klik hier voor meer info.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN