21.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, maart 28, 2023

Suriname naar Taste of the Caribbean competition

Het Surinaamsch Rumhuis heeft elke eerste vrijdag van de maand een “Celebrate The Month Drink” . Een vrijdagmiddag borrel waarbij er elke maand onder het genot van een selectie luxe snacks, een nieuwe cocktail geïntroduceerd wordt. Afgelopen weekend was mix-o-logist Michel Blackson te gast in Het Surinaamsch Rumhuis voor een officiële demonstratie van zijn speciale “Sweet Melon” cocktail met Borgoe als basis ingrediënt.

Blackson zal deze maand Suriname vertegenwoordigen in de Taste of the Caribbean competition in Miami. Teamcaptain Tirsa Braumuller en Senior Chef Jethro Wirth hebben de gasten voorzien van diverse culinaire hapjes.

Tijdens de demonstratie heeft Michel zijn bartending skills getoond waar hij in de prijzen mee hoopt te vallen in Miami. Zijn doel is om Borgoe’s Liquid gold in de strijd te gooien voor het winnen van een gouden plak. Hoofdsponsor SAB wenst het team veel succes op hun weg naar goud.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN