23.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Aptijt op Keti Koti Dance event in Corso R’dam

De populaire Surinaamse formatie Aptijt is momenteel in Nederland en is op vrijdag 28 juni te zien op het Keti Koti Dance event in Corso Rotterdam. Samen met o.a. La Rouge zal de herdenking van 150 jaar afschaffing slavernij die dag gevierd worden.

Ook van de partij zijn Joan Philla, Avion Boys en in de afro dance area: Henry X, DJ X-plosion en DJ Jean Jeansen. De host van de avond is MC Gary Black.

Aptijt treedt ook op tijdens het Keti Koti Festival 2013, op 1 juli in het Oosterpark in Amsterdam. De formatie uit Suriname is één van de meest geliefde band in de kaseko/kaskawi scene. Aptijt debuteert in 1996 en is drie jaar later al gevestigd als grote naam met hits als “Lak Aan Ze”, “Hobbelen”, “Boeke”, “Hoge Bil” en “Ayo Ayo”.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN