21.8 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Suriname in KLM magazine

Suriname staat in de maand juni 2013 prominent op de cover van het KLM magazine Flying Dutchman. Het magazine dat op 7 juni is uitgekomen, staat deze keer in het teken van het thema groen en daarom ondernam men een tocht naar het groene binnenland van Suriname.

Met nog vele vierkante kilometers primair regenwoud, is groen de basiskleur van Suriname. Flying Dutchman trok diep de jungle in om kennis te maken met het groene binnenland en de bewoners ervan. Maar liefst tien pagina’s worden aan Suriname als vakantieland besteed.

Flying Dutchman is het vier keer per jaar verschijnende magazine voor frequent flyers: Flying Blue Elite- en BlueBiz-deelnemers en corporate klanten. In het magazine vindt u uitgebreide en sfeervolle reisreportages, nieuws over het Flying Blue- en BlueBiz programma, achtergronden over KLM, interviews met bekende reizigers en nog veel meer.

Download hier (PDF, 16.4MB) een pdf van Flying Dutchman nummer 2, juni 2013.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN