23.2 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Marina Waterland aan de Surinamerivier

Steeds meer zeilers vinden hun weg naar het strategisch gelegen Suriname. Als tussenstop op weg naar de Caribbean of als veilige thuisbasis tijdens het orkaanseizoen. Marina Waterland is een kleine particuliere marina voor zeiljachten aan de surinamerivier.

De marina bestaat uit drijvende steigers en vingerpieren, welke plaats biedt aan 10- 15 (zeil)jachten. De ligplaatsen zijn allen voorzien van water, elektra en verlichting. Gasten van de marina kunnen tevens gebruik maken van de voorzieningen van het resort zoals het restaurant waar u eveneens de beschikking heeft over Wifi en de Howling Monkey Bar voor een koud biertje.

Er is 24 uur per dag bewaking aanwezig, dus ook als u niet aanwezig bent, kunt u de boot met een gerust hart achterlaten. Voor wie het schip tijdelijk wil inruilen voor vaste grond onder de voeten hebben we twee volledig ingerichte appartementen beschikbaar.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN