24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Nederlands bedrijf Pre-lite doet proef met LED

De Energie Bedrijven Suriname NV(EBS) en het Nederlandse bedrijf Pre-lite hebben samen op de Grote Combéweg een proefproject opgezet voor toepassing van LED straatverlichting. In het stukje straat juist voor de rechtbank zijn de oude Sodiumlampen van 150 Watt vervangen voor 85 Watt LED streetlights van het fabrikaat Pre-lite.

Hierdoor is de verlichting van dat stukje weg duidelijk verbeterd, de zichtbaarheid en helderheid vergroot waardoor nu ook voetgangers, brommers en fietsers duidelijk zichtbaar zijn. Door toepassing van LED verlichting wordt er ook een enorme energiebesparing bereikt wat weer goed is voor het milieu.

Pre-lite is binnenkort ook gevestigd in Suriname met LED oplossingen voor verkeer, kantoor, industrie en woningen.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN