24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Damaru brengt eigen drinkwater uit

De populaire Surinaamse zanger Damaru brengt volgende maand zijn eigen drinkwater uit. Het product genaamd D’RU irresistible mineral water zal op 2 juli, de verjaardag van de zanger, worden geïntroduceerd.

Damaru gooide vandaag de eerst uiting van D’RU water online. Op zijn Facebook pagina plaatste hij een foto waarop het logo en beeldmerk van zijn product te zien zijn. Ook Damaru zelf staat op het plaatje:

De 27-jarige Dino Orpheo Canterburg, beter bekend onder zijn artiestennaam Damaru, scoorde enkele hits in Suriname, zoals Yu Na Mi Engel (Je bent mijn engel), Hey Baby en Sranang Koningin. Hij brak in Nederland pas echt door met het nummer Mi Rowsu, dat hij voor zijn dochter schreef. In 2009 bracht hij een nieuw album uit genaamd Schatje Lief. Momenteel scoort hij met het nummer ‘Geen Stress’.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN