26.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Vlieg met TUI naar Suriname

Een vakantie Suriname en een vakantie Curaçao in één reis? Ja zeker! Met een vliegticket Suriname van TUI combineer je deze twee heerlijke vakantiebestemmingen. Na een avontuurlijke vakantie in Suriname met zoveel verschillende indrukken en excursies is er niets fijner dan horizontaal te gaan op een wit strand aan de Caribische Zee.

Vliegticket naar kleurrijk Suriname
Zodra je in Amsterdam het vliegtuig naar Paramaribo instapt begint het vakantiegevoel al. Aan boord van de Boeing 787 Dreamliner van TUI fly of de A340 van onze partner Surinam Airways geniet je van een uitgebreid entertainment en warme maaltijd, snacks, drankjes zijn inbegrepen. Na circa negen uur kom je dus uitgerust aan in Paramaribo, de houten hoofdstad van het altijd kleurrijke Suriname!

Maar waar begin je? Met een retourticket Suriname van TUI bepaal je zelf welk deel van het land je gaat ontdekken. Vlieg je naar een van onze hotels en lodges in de jungle, dan ontdek je dat zeker driekwart van het land bedekt is met groen: het ondoordringbare Amazonewoud. Zo af en toe verklapt een glinstering de aanwezigheid van een rivier. Ervaar hier hoe het is om te badderen in een natuurlijke jacuzzi na een flinke wandeling door het ‘bos’ en kom erachter hoe de inheemse bevolking en de marrons hun dag doorbrengen. De meest bijzondere én meest fotogenieke momenten zijn die bij zonsondergang- of opkomst.

Verken Suriname op de fiets
Een paar dagen Paramaribo? Bezoek dan beslist het Commewijnedistrict, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Dit is het gebied van de uit de 18e eeuw stammende plantages, waarvan er zelfs nog enkele worden bewerkt. Een leuke én goedkope manier om het Commewijnedistrict te verkennen is op twee wielen. Huur een fiets en volg de mooie route langs de kanalen en de kleurige tuinentjes vol tropische planten en bloemen. Al fietsend maak je een praatje met de locals. Uitgebreid relaxen doe je in de rivierresorts in Paramaribo waar verwennen en ontspanning centraal staan.

Afsluiten met een strandvakantie in Curaçao
Met TUI fly en Surinam Airways vlieg je in circa 9 uur van Amsterdam naar Paramaribo (AMS – PMB). Op alle vluchten naar Suriname, zowel bij TUI fly als Surinam Airways, is 25 kilo ruimbagage inbegrepen. En met een ticket in de Economy Class heb je altijd de goedkoopste deal. Voorkeur voor meer luxe en comfort? Dan is een vliegticket naar Suriname in de Comfort, Premium en Star Class ideaal. Goed om te weten: wat een vlucht van TUI fly naar Suriname speciaal maakt, is dat je ook via Curaçao terug kunt vliegen. Zo kun je je avontuurlijke ontdekkingsreis afsluiten met een strandvakantie aan de Caribische Zee. En dat allemaal met één vliegticket Suriname!

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN