24.4 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Win fantastische prijzen bij Lebara!

Bij Lebara Mobile kun je momenteel fantastische prijzen winnen door mee te doen aan de unieke Lebara ‘Kras & Win’ actie. Je kunt gratis online meespelen zonder verplichting en ‘krassen’ doe je met de computermuis. Er zijn leuke prijzen te winnen zoals een gratis iPhone, SIM-kaart, 1GB data of beltegoed! En meedoen=winnen, want je scoort altijd een prijs!

De Lebara ‘Kras & Win’ online actie is voor iedereen, want zowel bestaande als nieuwe klanten mogen meedoen. Dus ga snel naar lebarakrassen.nl en speel nu mee! De actie loopt t/m 1 oktober 2016 en je ontvangt automatisch bericht als je gewonnen hebt.

Veel plezier!

win

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN