23.7 C
Republiek Suriname
woensdag, mei 31, 2023

Roué Verveer terug met nieuwe Surinaams gesproken comedy show

Meer dan 10.000 mensen lachten zich kapot om de comedy show Typisch Surinaams van Roué Verveer. Hij speelde elf shows die binnen drie weken tijd waren uitverkocht, waaronder het Koninklijk theater Carré. Drie jaar na dit enorme succes is Roué terug met Tjar a Lobi, een nieuwe stand-up comedy show die net als Typisch Surinaams volledig Surinaams is gesproken met uiteraard alle gekheid en fatu’s die je van Roué kunt verwachten!

Tjar a Lobi is te zien in de RAI in Amsterdam, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en de grootste theaterzaal van Nederland: het World Forum in Den Haag. Het voorprogramma wordt verzorgd door Murth Mossel, Deng Boy en Rayen Panday.

4 december RAI Amsterdam 14:30
4 december RAI Amsterdam 19:30
11 december World Forum Den Haag 14:30
11 december World Forum Den Haag 19:30
17 december Nieuwe Luxor Rotterdam 20:00

Let op: De show begint op tijd.
Let op: Surinaams gesproken.

tjaara

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN