27.2 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Werken in Suriname: nieuwe vacatures!

Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een uitdagende vacature die daarbij past. Momenteel zijn er diverse vacatures met als standplaats Paramaribo (Suriname), waaronder een commercieel manager/exportmanager bij de SAB, een commercieel directeur en een financieel directeur voor een bancaire instelling in Paramaribo.

Commercieel manager SAB
Ter uitbreiding van het managementteam is de SAB op zoek naar een professionele en gedreven commercieel manager/exportmanager. Je formuleert en implementeert samen met het marketing en salesteam, waaraan je leiding geeft, het commercieel beleid als deel van ondernemingsbeleid. Het exportbeleid maakt tevens deel uit van het commercieel beleid. Je identificeert effectieve “route to market” strategieën voor nieuwe markten en identificeert nieuwe distributiepartners. Het realiseren van omzetten en targets op de lokale en exportmarkten maar ook gedegen sales en marketing rapportage en marktonderzoek voor het verkrijgen van de gewenste inzichten in de markten en de ontwikkeling daarvan maken deel uit van jouw functie…
Lees verder op www.werkeninsuriname.nl.

Commercieel directeur bancaire instelling
Een toonaangevende financiële dienstverlener in Paramaribo actief op zowel de particuliere als zakelijke markt in Suriname is op zoek naar een commercieel directeur. Deze functionaris geeft leiding aan de afdeling Business en Retail banning, de front-office van de filialen en Marketing. Door de jarenlange aanwezigheid op deze markt weet de bank zich te onderscheiden door kennis en ervaring van deze specifieke markt. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot een aanzienlijke groei van de klantenportefeuille. Als gevolg van toegenomen nationale- en internationale regulering bestaat de behoefte binnen de organisatie naar verdere professionalisering van de bank om een rol te blijven spelen in het bancaire bestel van Suriname…
Lees verder op www.werkeninsuriname.nl.

Financieel directeur bancaire instelling
Een toonaangevende financiële dienstverlener in Paramaribo actief op zowel de particuliere als zakelijke markt in Suriname is op zoek naar een financieel directeur. Door de jarenlange aanwezigheid op deze markt weet de bank zich te onderscheiden door kennis en ervaring van deze specifieke markt. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot een aanzienlijke groei van de klantenportefeuille. Als gevolg van toegenomen nationale- en internationale regulering bestaat de behoefte binnen de organisatie naar verdere professionalisering van de bank om een rol te blijven spelen in het bancaire bestel van Suriname. Deze functionaris geeft leiding aan de afdeling Accounting & Reporting, Treasury en ICT…
Lees verder op www.werkeninsuriname.nl.

Alle overige vacatures in Suriname vind je op www.werkeninsuriname.nl.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN