24.4 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Zaterdag 3 juni I LOVE SU in The BOX Amsterdam

Op zaterdag 3 juni 2017 staat Amsterdam helemaal in het teken van I Love SU! Op die dag vindt namelijk de allereerste editie plaats van The Official I Love SU Party. We gaan helemaal los met ♫ DYNA ♫ F1rstman ♫ Damaru ♫ GIO ♫ Kayente ♫ La Rouge ♫ Patrick Paul ♫ Charissa Jong ♫ Duane Franklin ♫ Andy Safado ♫ ÂDÏKA ♫ Nisha Madaran ♫ MC Laco ♫ MC D-Jay and many more!

Ja, je leest het goed, het officiële merk I Love Su komt helemaal vanuit Suriname naar Amsterdam en pakt groots uit in een van de grootste clubs van onze hoofdstad: The BOX! Het wordt een en al gezelligheid met een super line-up bestaande uit top bands, artiesten, DJ’s en natuurlijk een hoop surprise acts die je de bekende Surinaamse vibe brengen!

• Tickets: http://ilovesu.party/
• Info: http://www.ilovesu.com/
• VIP reserveringen: 0615482262

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN