31.9 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Marcelinio Hartmann wint Manhunt Netherlands 2024

Marcelinio Hartmann heeft de titel van Manhunt Netherlands 2024 gewonnen. De finale vond gisteren plaats en daarbij is Marcelinio als winnaar uit de bus igekomen.

Manhunt Nederland is een nationale mannenschoonheidswedstrijd die een platform biedt voor mannen met een passie voor modelleren om hun talenten te tonen. Het evenement is onderdeel van de wereldwijde Manhunt International-competitie en heeft als doel mannelijke modellen te vinden en te promoten die Nederland op internationaal niveau kunnen vertegenwoordigen.

Deelnemers strijden in verschillende categorieën, waaronder badmode en formele kleding, en de winnaar krijgt de kans om deel te nemen aan de Manhunt International Male Supermodel-wedstrijd.

Als nieuwe titelhouder zal Marcelino Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale Manhunt-verkiezing in Thailand.

Marcelinio’s overwinning is een erkenning van zijn talent, uitstraling en inzet in de modellenwereld. Gedurende de competitie heeft hij indruk gemaakt op de jury met zijn zelfvertrouwen, fysieke uitstraling en professionele houding. De titel biedt hem niet alleen een platform om zijn modellencarrière verder uit te bouwen, maar opent ook deuren naar nieuwe mogelijkheden binnen de mode-industrie.

Voor meer gedetailleerde informatie over het evenement en de deelnemers kun je de officiële website van Manhunt Netherlands bezoeken.

Related Articles

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN