31.9 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Voorstelling ‘Karma’ van Rayen Panday geselecteerd voor Cabaret Collectie 2024

Onlangs heeft de jury van Het Nederlands Theater Festival de Cabaret Collectie 2024 bekendgemaakt. Dit is een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstelingen van het seizoen.

Één van de zes geselecteerde voorstellingen is ‘Karma’ van Rayen Panday.

Uit het juryrapport: “De opvallend persoonlijke voorstelling Karma markeert een grote stap in het kunstenaarschap van Rayen Panday. Zijn eigen dilemma’s smeedt hij om tot een universeel portret van de feilbare mens die met zichzelf in het reine probeert te komen. Panday laat zijn toeschouwers met plezier in hun morele verwarring rondzwemmen.”

Omdat Rayen’s voorstelling Karma geselecteerd is, zal hij deze komend seizoen extra spelen tijdens het Nederlandse Theaterfestival en wel op 7 en 8 september.

Over de voorstelling Karma
Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie.

Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling’ en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling.  

Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.

Related Articles

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN